VIATGE MADRID 18


IMG-20180228-WA0013(1)Un any més, hem gaudit d’un curt però intens viatge a Madrid,  ha estat una experiència molt enriquidora i gratificant. Hem visitat museus com el del Prado i conèixer l’obra pictòrica de Velazquez, Goya i el Greco, també ens ha donat temps de contemplar bocabadats les imatges de El Bosco. En el Princesa Sofia no hem pogut menys que emocionar-nos amb les paraules de Mamen davant una obra tan magnífica i testimonial com el Guernica.

L’exposició de Derain, Balthus i Giacometti en la Fundació Mapfre ens ha permès apreciar la importància de l’amistat al món artístic. Allí vam realitzar un taller en el qual érem comissaris d’un museu imaginari i hem confeccionat el nostre catàleg artístic.

A la tarda l’exposició de  Alphons Mucha, ens ha fet gaudir de l’art modernista i d’un Palau tan magnífic com el Palau Gaviria.

No podia faltar una obra teatral i la Joven  Companyia ens ha tornat a conquistar amb una obra reivindicativa i molt emotiva, Play off.

Hem acabat el nostre viatge passejant per El Retiro i visitant en el Palacio de Cristal l’exposició “Palimpsesto” de Doris Salcedo,  què dir d’una escultura modelada amb aigua i que és un crit silenciós evocant els noms de tots aquells que s’han ofegat en el Mediterrani  buscant una vida millor.

I la fi de festa va venir amb ARCO,  recórrer els expositors contemplant l’art més innovador, ens ha permès descobrir una faceta nova de l’art, el seu costat comercial.

Un viatge ple de riures i de coneixements que ens ha fet conèixer una bella ciutat  i gaudir  amb l’art i els seus representants.

En aquest enllaç trobareu les fotografies del viatge.