Són especialistes


Impulsar la creativitat entre l’alumnat i millorar l’èxit educatiu són un dels principals objectius del projecte. Són especialistes és un model d’acompanyament educatiu dirigit a l’alumnat entre 14 i 16 any. El professorat del nostre centre facilita el descobriment de les habilitats i talents de cadascun dels nostres alumnes  i en destaca i potencia allò que els fa ser únics. Entre els 14 i 16 anys els alumnes han de prendre decisions importants sobre el seu futur. Descobrir quin és el seu talent i què els fa ser únics els ajuda a conèixer-se millors a ells mateixos i els facilita a trobar el camí que volen seguir.

Aquest projecte neix de la plataforma virtual Aulas Creativas. L’il·lustrador Miguell Gallardo i l’artista Hanoch Piven hi col·laboren activament i són els impulsors d’aquest projecte en concret.

En què consisteix el projecte?

El professorat del centre planteja un treball a l’aula, organitzat en 4 fases, dutes a terme al llarg del curs escolar amb l’objectiu principal que els alumnes prenguin consciència del seu talent. “Todos tenemos un talento especial. Sólo necesitamos un sitio donde se valore este talento y un maestro que nos haga ver las cosas de forma diferente” (Miguel Gallardo).

Aquestes són les fases del projecte Són especialistes:

 

Primera Fase

Segona Fase

Tercera Fase

Quarta Fase

Power point que el nostre centre va presentar al taller del 7 d’octubre que es va dur a terme al nostre centre.

Són especialistes curs 2015-2016:

TOTS SOM ÚNICS. 1a activitat

EL MEU MAPA PERSONAL. 2a activitat

 

 

Notícia relacionades amb aquest projecte.