Programa Salut Integral


Aquest curs hem completat la nostra participació en El Programa SI! de salut escolar. El Programa SI!, neix de la voluntat del Dr. Valentí Fuster de promoure la salut cardiovascular amb l’objectiu d’ensenyar a mantenir hàbits de vida adequats i durant tota la vida.

Estem segurs que formar part del programa i la participació en les activitats ha beneficiat als alumnes atès que els ha permès adquirir uns coneixements més sòlids sobre la importància d’una dieta saludable, els beneficis de l’activitat física, i el desenvolupament dels factors de protecció enfront de les addicions. 
L’objectiu del programa és donar eines als alumnes per aconseguir millorar i/o mantenir un estat òptim de salut al llarg de la vida. Des del cent revolem agrair a totes les famílies, alumnes i professorat que ha participat en aquest projecte que es va iniciar durant el curs  2017-2018. Aquest darrer curs ha significat un esforç important.
Estem segurs que la col·laboració i cooperació de la comunitat educativa amb el món científic ens enriqueix. Gràcies pel vostre compromís i per ajudar-nos a implementar amb èxit el Projecte al nostre centre. 

Podeu consultar la pàgina web del projecte on trobareu molts recursos tant per als alumnes com per a les famílies!  https://www.programasi.org
Als centres educatius  on es porta a terme el Programa SI!, pretenem que els nens aprenguin a mantenir hàbits de vida saludables i facilitar-los les habilitats necessàries que els permetin actuar positivament respecte a la seva salut, durant tota la vida.