Mediació


Al nostre centre quan algú té una desavinença amb algú altre, pot adreaçar-se  al Servei de mediació per a que l’ajudin a poder-ne parlar amb la persona amb qui té el conflicte.

L’equip està integrat per  companys i companyes formats prèviament per a poder entendre i  ajudar a que les dues persones enfrontades puguin escoltar l’altra, comunicar què senten  per a gestionar el conflicte de manera satisfactòria per a totes dues.

Demanar la col·laboració del servei és fácil; podeu fer la demanda directament a les  coordinadores del servei , a qualsevol dels seus membres o  deixar-la per escrit  a la bústia del Servei .

Qualsevol alumne que estigui interessat en formar part del servei de mediació pot realitzar la formació de Gestió de Conflictes.

 

 mediacio1IIV TROBADA DE CENTRES MEDIADORS DEL BAIX LLOBREGAT

Com cada any el grup d’alumnes de l’equip de mediació hem participat en la Trobada de centres mediadors del Baix Llobregat en la que realitzem activitats conjuntes relacionades amb el treball per a la millora de la convivència.

Enguany ens hem reunit 200 alumnes ,  hem intercanviat vivències respecte el pensament i la figura de Nelson Mandela, hem compartit jocs cooperatius  i hem fet un flashmob tots plegats.

mediacio

Visita el wiki dels centres mediadors del Baix Llobregat