FlipArt


FlipArt és un programa, organitzat per la Diputació, que acosta els artistes i tècnics de l’espectacle als instituts de secundària per tal d’incentivar la presència de les arts escèniques entre els joves.flipart

S’ofereix a tots els centres de secundària amb batxillerat artístic.

Consisteixen en la visita de diferents artistes a l’institut amb la finalitat d’explicar als alumnes la seva experiència i trajectòria professional.

A través d’una sèrie de masterclass a càrrec de professionals de prestigi dels diferents oficis que intervenen en el món de l’espectacle: escenògrafs, figurinistes, tècnics d’il·luminació, tècnics de so i maquilladors expliquen als alumnes en què consisteix la seva feina.

També ofereixen sessions on els alumnes poden realitzar una pràctica d’alguna disciplina artística.

Enguany tenim programada la xerrada de Marc Parrot i el Monogràfic de teatre d’humor gestual a càrrec del professor Marcel Tomàs, de la companyia Cascai Teatre.

El monogràfic de teatre d’humor gestual pretén acostar el teatre als joves a partir d’una pràctica dinàmica i divertida, aprenent noves maneres de comunicar-se sobre l’escenari.

El monogràfic consta de tres parts:

1a part.- exercicis d’escalfament i joc escènic per buscar complicitats.

2a part.- nocions bàsiques de tècniques de mim, amb exercicis senzills i pràctics perquè els alumnes puguin experimentar de manera immediata.

3a part.- amb grups de 5 a 8 persones es munten mini escenes d’humor gestual amb els elements treballats. Presentació davant la resta d’alumnes del centre.

 

Dates: 1,2.3 i 4 de març de 12’30 a 14’30h.

 

MÉS INFORMACIÓ

Flipart. Diputació de Barcelona.