Cotutorització TR


cotutoritzacioAquest projecte s’emmarca en un acord de col·laboració entre diferents empreses del nostre municipi, els centres de secundària de Viladecans i el propi ajuntament de Viladecans, on es vol aconseguir una millor implicació entre el món educatiu i el món empresarial, mitjançant la cotutorització dels treballs de recerca.

El treball de recerca que es realitza durant els dos cursos de batxillerat és un exercici que qualifica a l’alumnat en diferents aspectes, com ara: grau de maduresa pel que fa a la seva iniciativa, ordre, rigor, constància en el desenvolupament d’una tasca i capacitat per recórrer a les fonts d’informació més adients al treball que està realitzant.

El projecte és molt interessant i valuós pels alumnes implicats en el projecte. Poder comptar amb l’ajuda d’un professional que et proporcioni eines interessants, propostes originals per tractar el tema a investigar i que t’aporti els seus coneixements de la matèria, és una gran ajuda.

Aquests són els treballs de recerca impulsats pels alumnes del nostre centre amb el suport de les empreses en el curs 2014-15:

  • Organització d’una empresa esportiva. Institut Josep Mestres i Busquets – Àccura
  • Identitat corporativa i arquitectura d’un festival de música. Institut Josep Mestres i Busquets – La Pinza

Curs 2015-16:

  • Economia (estalvi energètic i com invertir-lo en activitats públiques, socials o mediambientals). Institut Josep Mestres i Busquets – Clúster d’estalvi energètic
  • Bomba de vacío (empresa de refrigeració). Institut Josep Mestres i Busquets – CERC

Curs 2016-17:

  • Producció d’una animació en ordinador.– La Pinza

Curs 2017-18:

  • Bactèries i antibiòtics.- Hospital de Viladecans

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.