Biblioteca


La Biblioteca de l’ institut Josep Mestres i Busquets és un lloc d’estudi, de préstec de llibres i d’intercanvi cultural organitzat pel professorat del nostre centre.

puntedu xtec

L’HORARI d’obertura és de dilluns a divendres d’11 a 11.30h, és a dir,  l’hora d’esbarjo.

En aquest horari l’alumnat pot fer les següents activitats:

  • Estudiar o llegir.
  • Consultar Internet.
  • Treballar amb els ordinadors.
  • Demanar llibres en préstec.

 

SERVEI DE PRÉSTEC: El període de préstec és d’un mes, prorrogable en el cas que el llibre, revista o DVD no estigui demanat.

FONTS BIBLIOGRÀFIQUES:  Estan disponibles obres de consulta general de les diferents matèries; diccionaris; obres de ficció en català, castellà, anglès i francès de diferent nivell de dificultat; revistes; DVD…

L’alumnat té al seu abast les lectures de lectura obligatòria de les matèries de llengües.

 

 

CONSULTA DE FONTS BIBLIOGRÀFIQUES: Des d’aquí podeu consultar el nostre catàleg online

epergam

Accedeix

 

La catalogació dels llibres està en procés; per tant, hi ha més documents a disposició de l’alumnat de la que tenim al catàleg.

NOVES ADQUISICIONS: Tant l’alumnat com el professorat té a la seva disposició una “Bústia de suggeriments” per proposar l’adquisició de novetats bibliogràfiques o altres documents d’interès.

LLIBRE DIGITAL DE LA BIBLIOTECA:

Biblioteca8

Accedeix

 

 

ALTRES ACTIVITATS: amb la voluntat de ser  un instrument de dinamització de la lectura, la Biblioteca organitza altres activitats juntament amb la comunitat educativa y ha participat en diferents projectes organitzats pel Departament d’Educació, l’Ajuntament de Viladecans o la Biblioteca de la ciutat, com ara projectes educatius, “Bibliorecomanacions”, club de lectura o l’ intercanvi de llibres per commemorar la Diada de Sant Jordi, entre d’altres.