AMPA


PDF_iconCARTA EN RELACIÓ ALS LLIBRES DE TEXT CURS 2020-2021 NOU

 

Aprofitem aquest espai per adreçar-nos a tots vosaltres i parlar-vos una mica de l’Associació de Mares i Pares de l’Institut Mestres i Busquets.

En primer lloc, volem agrair un cop més a les famílies la seva col·laboració, tant pel que respecta a la seva voluntat de formar part de la nostra Associació, com per l’ajut que moltes de vosaltres ens presteu en moments puntuals (festes, recollida i venda de llibres…).

Tots som conscients de la importància de comptar amb una AMPA al centre on els nostres fills i filles estudien. Aquesta importància es veu incrementada quan comencen l’Institut, tant per les novetats educatives amb les que s’enfronten com pels “petits problemes” associats amb aquesta edat que es poden trobar. Volem recordar-vos que, més enllà d’organitzar actes, l’AMPA també està per atendre les necessitats de les famílies i servir d’interlocutor amb l’equip directiu amb la seva presència al Consell Escolar.

Dit això, només ens queda recordar-vos que la feina a fer és molta i animar les famílies a participar d’una manera activa per tal d’assolir els objectius que ens proposem.

Si voleu participar, ja sigui ajudant puntualment o formant part de la Junta Directiva, podeu enviar-nos un mail a ampamestres@gmail.com.

Tota col·laboració serà benvinguda!

 

Activitats que organitza:

 

ACTIVITAT DESCRIPCIÓ
Activitats extraescolars Promocionar l’esport, fora del horari escolar. Ajudar amb el repàs als alumnes que més ho necessiten, oferint un bon servei, amb un cost el més reduït possible per a les famílies.
Dia intercultural (festa final de curs) Participació, jocs interculturals, tallers de maquillatge, perruqueria, torneig de futbol, concurs de triples, 3 x 3, torneig de ping-pong, d’escacs, i entrega de premis, esmorzar gratuït pels socis de l’AMPA.
Diada de Sant Jordi Es realitzarà un concurs amb premis i entrega d’una rosa, per a tots els alumnes del centre, dividits en categories per cursos, posteriorment es donarà un detall a tots els participants.
Festa de Carnaval Es farà un ball de disfresses, una xocolatada i un concurs amb tres premis, al més original, al més elaborat i al més simpàtic.
Fira Educativa Es prepararà un esmorzar de benvinguda a tots els alumnes i mestres, de 6è de primària d’altres escoles.
Marxa de la regularitat (travessa de muntanya) Els alumnes realitzaran totes les proves demanades que trobin pel camí, utilitzant brúixoles i material (aportat per l’AMPA), a l’arribada rebran taronges, aigua i una sorpresa (també aportat per l’AMPA).
Reutilització de llibres Demanem a les famílies i alumnes, que portin els llibres de text del curs anterior, perquè el major nombre de famílies i alumnes, tingui un estalvi a l’hora de comprar els llibres de text. Alhora col·laborem amb el medi ambient.
Recollida Aliments, Nadal Participació del centre i l’AMPA, en la recollida d’aliments per Càritas Viladecans. L’AMPA va participar, posant un euro per família associada a l’AMPA, comprant i aportant, aquesta compra a la recollida d’aliments.
Festa de promoció de 4t i 2BTX Es prepara una festa de graduació, en col·laboració amb el centre, convidant a participar a les famílies i professorat, amb lliurament de diplomes, un regal per als socis de l’AMPA i un pica pica.