VISITA A L’ESPAI DE CARRER


photo3

photo3ESPAI DE CARRER (www.espaidecarrer.cat) és la jornada per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que va tenir lloc al Cubic de Viladecans dimarts 16 de Febrer de 2016.

Espai de Carrer neix amb l’objectiu de:

  • Fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors. Connectar companyies, tècnics municipals i programadors. Vol convertir-se en un centre de promoció activa de les companyies d’arts de carrer.

Aquesta jornada va consistir  en 12 espectacles d’una durada aproximada de 20 minuts cadascun al llarg del matí. Als alumnes de Volum del Batxillerat Artístic de l’Institut Josep Mestres i Busquets ens van convidar a assistir-hi. Fruit del conveni signat amb el teatre Atrium, vam poder veure un munt d’espectacles de teatre per començar a treballar el tema de l’escenografia que haurem de fer per a una obra de l’Ateneu de les Arts de Viladecans.

La convocatòria estava oberta a companyies i artistes professionals residents a Catalunya que presentèssin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, circ, instal·lacions, titelles, musical, clown, etc.) que haguéssin estat creats per ser representants en l’espai públic, prioritzant aquells espectacles que no s’hagin estrenat o hagin estat poc representats.

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona, amb el suport l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer.

Àlbum de fotos en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *