VISITA A L’ESCAC


Escola de Cinema & Audiovisuals de Catalunya
IMG_5173

IMG_5170

Avui dia 28 de març hem anat a visitar l’ESCAC Escola de Cinema & Audiovisuals de Catalunya, centre adscrit a la UB (Universitat de Barcelona). Fruit d’una col·laboració establerta per Aritz Lekuona i el nostre centre.

La visita ha estat sorprenent i motivadora. Els nostres alumnes, a més de veure el dia a dia en una Escola Superior de Cinema, han pogut gaudir d’unes magnifiques sessions pedagògiques: primer hem assistit a una classe molt engrescadora sobre els oficis del cinema a càrrec de Daniel Agudo (Departament de comunicació), que a més ens ha fet de guia per tota l’Escola.

Una alumna de fotografia de 4rt curs Andrea Mezquida i els seus companys ens han permès entrar en unes pràctiques de fotografia i ens han ensenyat els aparells dels que disposaven.

L’Aleix Fernández (Encarregat de Material) ens ha mostrat diverses càmeres i ens les ha deixat provar, tot un luxe!. Hem anat a la Sala de Mescles i en Jordi Arqués (Professor de So) ens ha fet una classe fantàstica sobre el so. Finalment hem acabat al taller de d’Art on hem pogut veure diverses escenografies.

Per acabar d’arrodonir la generositat amb que ens han tractat ens han regalat per la biblioteca del centre dues pel·lícules: “Family Tour” i “Un monstruo viene a verme” a més el fabulós llibre de com es va fer la pel·licula.

Ha estat un matí espectacular, hem après moltes coses i ens hem sentit tractats com a casa.

Moltes gràcies Escac!!

Si voleu veure més fotos aneu l’àlbum fent un clic aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *