VISITA A L’ IMIM. DEPARTAMENT DE CIÈNCIES EXPERIMENTALS


1

2El dijous 16 de març a les 10:00h ens esperàvem amb  els 15 estudiants de 1r i 2n de batxillerat  a l’entrada de l’IMIM (a l’edifici del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona). El viatge en tren i metre per arribar fins allà va ser molt entretingut, i ens va permetre compartir inquietuds relacionades amb el seu futur i el món de la ciència. Abans d’entrar, com que no està permès fer pícnic al pati interior del Parc de Recerca, ho van fer al Passeig Marítim.

A una sala de conferències ens van fer una Introducció al treball dels investigadors i totes les fases del procés científic per l‘investigador Roberto Alsasua.

L’activitat que van  fer en un laboratori sobre l’estudi de la absorbància de la llum d’un determinat composto en sang ( es tractava d’un estudi de Nutrició ).Ens donàvem guants ,i les eines necessàries per portar a termini la experiència.

A part de fer l’activitat pròpiament dita, aquesta sortida ens va permetre conèixer el dia a dia dels científics que treballen al IMIM, conèixer les instal·lacions i posar-nos al dia dels seus últims avenços.

Si voleu veure més fotos aneu l’àlbum fent un clic aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *