Una Marató diferent…


marató

Una marató diferent per una situació diferent i d’emergència-COVID-19

L’asèpsia ens ha portat al món virtual, de tot se’n pot aprendre!.  Hem utilitzat els equips tecnològics i humans -professorat-voluntariós i divers- del centre. S’ha desenvolupat  per mitjà de la projecció d’un vídeo, protagonitzat per afectats de la COVID de totes les edats i condicions, al costat de metges i personal sanitari amb l’objectiu de portar la realitat concreta a tots els alumnes que visionaren el vídeo i intentar que els alumnes establissin amb més facilitat l’empatia amb les persones físiques afectades amb nom i cognoms, com succeeix amb els actors de les pel·lícules amb els quals ens sentim més o menys identificats.

Després del visionament el metge Albert Lamas, en el seu paper de divulgador científic, ha explicat els mecanismes que cal seguir per protegir-nos de la infecció, tot responent a les preguntes que neguitejàvem als alumnes.

L’alumnat s’ha mostrat interessat i respectuós en tot moment, la qual cosa ha quedat palesa amb les preguntes que no han deixat de fluir entre el ponent i l’auditori sempre atent i encuriosit.

Moltes gràcies a tothom i felicitats als alumnes del Mestres per la seva implicació.

És feina de tots protegir-nos i protegir els altres!