SORTIDA AL TEATRE: “FUENTEOVEJUNA”


IMG-20170317-WA0012

El passat 17 de març elTEATRE-BARCELONA-Fuenteovejuna-ATRIUM_VILADECANS-390x560s alumnes de primer i segon d’ESO van anar al teatre Atrium per veure una particular adaptació de l’obra “Fuenteovejuna” de Lope de Vega, amb l’objectiu de apropar-los a un clàssic del teatre del Segle d’Or actualitzat.

Va ser una experiència, sens dubte, nova per tots ells, ja que les butaques estaven ubicades en el mateix escenari, la qual cosa els va donar una nova perspectiva: la de tenir al costat els actors i ser partícips directes de la funció teatral.

 Els alumnes van gaudir molt al veure representats a l’escenari fragments que ells havien llegit a classe, així com també al reconèixer l’argument de l’obra en aquesta singular adaptació.

 Al final de la representació, es va obrir un torn de preguntes, mitjançant el qual els alumnes van formular qüestions molt interessants als actors, al director i fins i tot a l’escenògraf.

 Aquesta visita va ser el complement perfecte després d’haver treballat a classe l’obra “Fuenteovejuna” a través de la lectura dramatitzada de les escenes més rellevants, així com també de la realització de diferents treballs en grups (infografies, representacions, cartells, etc) que han permès el primer apropament a l’obra.

Si voleu veure més fotos aneu l’àlbum fent un clic aquí