SIGNATURA DE L’ACORD DE COL·LABORACIÓ ATRIUM – INS MESTRES


Per a la celebració d’activitats artístiques

Signatura al pati de butaques de l’Atrium

El dimecres 8 es va signar l’acord de col·laboració que uneix l’INS Josep Mestres i Busquets amb el complex cultural i esportiu Atrium per a la celebració d’activitats artístiques.

Aquest acord ofereix al nostre alumnat la possibilitat de participar en les activitats que es desenvolupen a l’equipament Atrium Viladecans.

Atrium Viladecans també es compromet a fomentar les activitats dissenyades per l’alumnat del batxillerat artístic.

Les activitats a desenvolupar dins la programació estable del teatre auditori inclouen des de converses amb els creadors fins visites guiades a una producció o assaigos oberts i sessions fotogràfiques.

Viladecans Qualitat SL, a través de l’Ateneu de les Arts, posarà a disposició de l’alumnat la  participació en un ventall  d’activitats com ara realització de videoclips, disseny de samarretes, disseny de vestuari, creació d’escenografies i moltes altres.

Des de l’INS Josep Mestres i Busquets volem agrair tant l’Ajuntament de Viladecans com el complex cultural Atrium i Viladecans Qualitat SL per donar a l’educació pública de la població nous horitzons de coneixement i noves oportunitats a tot el seu alumnat.

Enllaç a la Revista de Viladecans (Gener 2014)

Enllaç a la noticia a la Televisió de Viladecans