SANT JORDI 2019


_MG_2021

_MG_2207Un any més hem celebrat Sant Jordi al nostre institut, és  un gran dia per tots nosaltres.  L’Institut “surt al carrer” i volem que sigui una festa participativa no només pels alumnes del nostre centre sinó també per tota la localitat, que tothom  pugui gaudir de la festa, així els alumnes de sisè de Ca Palmer,  familiars dels nostres alumnes que aprofiten el dia per a passar-se a veure com transcorre la diada o vianants sorpresos pregunten i participen en algun taller o ball.

Tota la comunitat educativa treballa per a aconseguir un any més que la festa sigui un esdeveniment entranyable. Els nois i noies d’Acció cultural+3 han treballat molt i amb moltes ganes per a dur a terme l’organització, totes les classes amb molt entusiasme han muntat parades i tallers entorn al tema del reciclatge. Els diferents departaments també van preparar activitats i tallers.

Sense oblidar que és una festa en torn al llibre i les lletres, es van lliurar els premis  literaris dels departaments de llengües en les categories  de narrativa i poesia.

_MG_2094Voldríem agrair a tots els que amb la seva participació fan possible la celebració: la gran ajuda que sempre ens presten les mares i pares de l’AMPA del nostre centre; tampoc podem oblidar la col·laboració d’entitats del nostre poble que cada any participen i aconsegueixen que el nostre Sant Jordi sigui tan especial.

En aquest vídeo realitzat per l’alumne de batxillerat Albert Murillo podreu veure una mostra de la nostra festa i amb aquest enllaç les fotografies de la diada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *