RECONEIXEMENT TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT SOBRE SANT CLIMENT DE LLOBREGAT


IMG-20180419-WA0034

IMG-20180419-WA0033 L’ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha volgut reconèixer públicament els treballs de recerca realitzats pels joves del municipi i alumnes de segon de batxillerat del nostre centre, en què la temàtica de la recerca estigués centrada en algun aspecte del poble.

Aquest reconeixement s’engloba dins les polítiques municipals d’educació i joventut que vol impulsar i motivar als joves fent-los protagonistes i sentint-se part del poble.

L’ajuntament de Sant Climent vol posar a la disposició dels joves qualsevol informació i/o dada que sigui d’interès per al desenvolupament del treball de recerca escollit i per tant ofereix els recursos tècnics de què disposa per col•laborar amb ells.

El contingut del treball de recerca ha d’estar relacionat amb algun aspecte del poble: cultura, entorn, geografia, literatura, demografia, història, etc.

Així els quatre alumnes: Clemente Ramón, Sergi Marcé, Climent Roda i Nil Vallés alumnes del nostre institut, van poder explicar les seves vivències del treball realitzat, se’ls va fer entrega dels corresponents diplomes i es va procedir a fer l’entrega simbòlica dels treballs de recerca a la biblioteca municipal.

IMG-20180420-WA0000

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *