Premis EFIM


20190117133710

Diapositiva1En la Present Edició 2019 de l’Experiència Fotogràfica dels Monuments han estat guardonats 6 alumnes del nostre centre:

Dos son guayadors i faran un viatge a Florència el proper novembre amb la resta de guanyadors ( 10 en total). Els Altres han estat finalistes i rebran com a premi una masterclass de fotografia  i algun detallet mes,( Diplomes evidentment). L’acte d’entrega de premis es fara el 5 de setembre  al CCCB amb la conducció de l’acte per  l’actor Quim Masferrer.

A tos ells moltes felicitats !!

Els premiats son Maria Salvador de 2n de Batxilleart Artistic amb la fotografia LLUMS de la Parròquia de Santa Maria de Sales de Viladecans i

Sandra Pastor de 1r. de Batxillerat Artístic amb la fotogràfia ESTACIÖ DE FRANÇA de Barcelona.

Els Finalistes tos ellsde 1r de bat Art. son:

Alvaro Bonachera: amb la foto TORRES VENECIANES, Barcelona

Isabel Gutierrez : amb la foto UN CAMINO HACIA EL CIELO, Macba

Lorena Arqués: amb la foto FUM, Montjüic.

Mireia Vera: amb la foto EL BUIT DEL PLE. Hospital de Sant Pau.

Diapositiva2L’Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments és un concurs de fotografia i patrimoni adreçat als joves, que té per objectiu apropar-los al patrimoni cultural i monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

En la seva dimensió internacional ha estat coordinat i liderat per la Generalitat de Catalunya i ha comptat des dels inicis amb l’apadrinament del Consell d’Europa. Des de l’any 1996 han participat a la vora de 300.000 joves provinents de setanta-sis països de tot el món que han obtingut més d’un milió i mig de fotografies.

En aquest enllaç trobareu les fotografíes premiades: EFIM 2019. Premiats i Finalistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *