Lliurament dels Premis EduRecerca, 17 de juny de 2019


edurecerca

edurecerca

El 17 de juny de 2019 s’ha celebrat, a l’auditori Rafael Nebot d’Esplugues de Llobregat, l’acte de lliurament de la setena edició dels Premis Edurecerca. Aquests premis, promoguts pels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d’Educació juntament amb diferents entitats col·laboradores, volen ser una mostra i reconeixement a la tasca de recerca que es porta a terme als centres educatius de secundària de tot el territori.

  • Els premis Edurecerca són una iniciativa dels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d’Educació amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i amb la col·laboració d’entitats de diferents àmbits del Baix Llobregat: Innobaix, UPC, Parc Agrari, Consell de Dones, Consell Esportiu, Consorci de Turisme, Centre d’Estudis Comarcals, Fundació Orienta, CRAM (Fundació per la Conservació i Recuperació d’Animals Marins), Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, Cooperativa de Comunicació Fetasantfeliu, Aula de Música i Teatre, CMES (Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible) i Plataforma per la Llengua.
  • Cadascuna de les entitats premia un treball de recerca d’alta qualitat, entre el finalistes de la seva modalitat, seleccionats pels serveis educatius del Baix Llobregat.
Ona Esteve, alumna de 2n de batxillerat artístic va ser finalista del nostre centre amb el seu treball “La música i els connexions emocionals”
Enllaços al Canal Youtube amb les emissions en streaming de la “Jam Session” i “l’Acte d’entrega de Premis”:


customLogo.gif