Llibres de text


llibres

Benvolgudes famílies,

En aquesta pàgina trobareu  la llista de llibres del centre de cara al curs 20-21. Aquest curs l’AMPA no durà a terme el servei d’intercanvi de llibres per motiu de l’emergència sanitària del COVID-19. Com cada any recomanem comprar els llibres nous però entenem que les circumstàncies actuals són les que són i cada família prendrà la decisió que li sigui més favorable.

El centre donarà alternatives a les famílies que no disposin de llicència digital ni de llibres nous en cas d’haver-se de fer classes telemàtiques.

L’AMPA ha establert una col·laboració amb ABACUS per tal d’afavorir la compra del llibres de manera telemàtica (online).

 

Per què us RECOMANEM comprar els llibres nous? 

  1. Perquè comprar un llibre nou significa poder gaudir de la llicència digital inclosa en el preu. Si no es compra un llibre nou, s’haurà d’abonar a banda la llicència i aleshores no resulta cap avantatge econòmic tenir llibres de cursos anteriors. Disposar del llibre en format paper i de la llicència digital ens permetrà estar preparats per a tots els escenaris, el presencial i l’online.
  1. Perquè durant les primeres setmanes del curs 2020-21 és possible que el professorat revisi algun aspecte que s’hagi de reforçar dels continguts del tercer trimestre d’aquest curs, amb l’objectiu d’afrontar la continuïtat de la matèria en les millors condicions possibles i, per tant, pot ser que es demani als alumnes que portin els llibres dels curs 2019-20.
  1. Perquè alguns llibres són d’exercicis i tenir-los ja omplerts no afavoreix que els alumnes aprenguin fent les activitats, perquè ja tenen la solució

 

 

Tots els professionals del centre estem treballant intensament amb l’objectiu de preparar el curs vinent, i estem pendents que es publiquin totes les instruccions, les quals podrien modificar la llista de llibres amb la qual estem treballant en aquest moment. La compra de llibres ONLINE, gestionada per ABACUS, es farà durant el mes de juliol de 2020. Rebreu instruccions més concretes per part de l’AMPA.

Des del centre considerem fonamental que les famílies tingueu tota la informació possible per tal de poder prendre les decisions més favorables per als vostres fills i filles; com sempre, ens teniu al vostre costat per tal d’acompanyar-vos en aquests moments on la capacitat d’adaptació i  de previsió de diferents escenaris ha esdevingut tan important.

 

LLISTAT LLIBRES ESO CURS 2020-2021

NOTA: A primer d’ESO no hi ha llibre de Francès, el centre facilitarà el material. En el cas que compreu a ABACUS i veieu que surt el llibre a la llista de compra; és un error, s’ha d’esmenar, no el compreu. Disculpeu les molèsties.

 

LLISTAT LLIBRES BATXILLERAT CURS 2020-2021

 

LLISTAT LLIBRES SIEI, 3A, 4A I AULA ACOLLIDA CURS 2020-2021: COMPRA EXCLUSIVA AL SETEMBRE

LLISTAT LLIBRES 3A

LLISTAT LLIBRES 4A

LLISTAT LLIBRES SIEI