LECTURA EN VEU ALTA 2019


IMG_2434

IMG_2434El dia 28 de març vam participar en els quarts de final del XV Certamen de Lectura en Veu Alta que es van realitzar al Cèntric d’El Prat de Llobregat. Aquest any l’Iván Saiz de 2n D d’ESO ens ha representat en el grup de Corsaris fent una molt bona lectura del text.

En la categoria de la Tropa de Corsaris,  la Núria Roda de 3r B, la Mònica Giménez de 3r D i la Marta Garcia de 4t B han llegit i interpretat la lectura assignada de forma magistral. Tot i no haver quedat seleccionades les volem felicitar per la feina feta, que ha estat molt bona.

I aquest any, novament, hem participat en la categoria de Timoners, formada per alumnes de l’aula d’acollida. Cal felicitar enèrgicament a l’alumna de 2n D Jeymi Zuniga, per haver fet una molt bona feina i a més haver quedat seleccionada per participar a les semifinals. Et desitgem molta sort en la següent fase del Certamen.

IMG_2431Les nostres lectores i el nostre lector van estar acompanyats en tot moment per les alumnes que vam designar suplents. La Cristina Narbona de 1r A i la Sheila Fernández de 4t C, a més d’encoratjar-los en els quarts de final, van ajudar els nostres lectors durant les sessions de preparació.

Moltes gràcies a tots els qui heu participat en el certamen! Continueu llegint així de bé!!!

En aquest enllaç trobareu més fotografies.