INFORMACIÓ INICI DE CURS (ESO)


Benvolguda família,

Tal com vam parlar ahir en la reunió de famílies us adjuntem el full de declaració responsable (Enllaç declaració) que heu d’omplir, signar i que els vostre fill/a ha de lliurar al tutor/a dilluns 14, com a màxim dimarts 15 (si algú disposa de DNI electrònic o altre tipus de signatura digital ens ho podeu enviar per correu al tutor dintre de Clickedu).

Les famílies, o directament l’alumne si és major de 18 anys, han de fer-se responsables de l’estat de salut dels seus fills i filles. En aquesta declaració

  • Faran constar que són coneixedores de la situació actual de pandèmia amb el risc que això comporta i que, per tant, s’atendran a les mesures que puguin ser necessàries en cada moment.
  •  Es comprometen a no portar l’adolescent al centre educatiu en cas que presenti simptomatologia compatible amb la COVID-19 o l’hagi presentat en els darrers 14 dies i a comunicar-ho immediatament als responsables del centre educatiu per tal de poder prendre les mesures oportunes.

Us tornem a recomanar que seguiu els canals de Telegram de Salut i d’Educació. El canal de comunicació amb el centre és el Clickedu i el vostre referent és el tutor/a. Les famílies dels alumnes nous que encara no heu rebut usuari i contrasenya, no us preocupeu, els estem enviant durant aquests dies. A partir d’avui ja es pot consultar quin grup-classe teniu assignat i el tutor/a.

Consulteu amb els tutors/es si no heu rebut correus electrònics i comproveu si són correctes. No envieu al correu del centre aquest tipus de peticions, perquè no les podrem gestionar tan àgilment com voldríem. Les que hem rebut fins ara, o les hem atès, o  les hem traslladat als tutors/es corresponents per tal que us les resolguin.

Des de dilluns passat està penjat el Pla d’Organització del centre, aprovat  el dia 7 de setembre per part del Consell Escolar,  i presentat ahir a les famílies. Us posem l’enllaç al final del correu. El dilluns dia 14 l’horari serà l’habitual, de 8 h a 14:30 h però heu de consultar l’horari d’entrada del vostre nivell; hem dissenyat dos torns d’entrada  separats per 10 minuts. Els alumnes de Sant Climent entraran esglaonadament quan arribi l’autocar.

Us adjunto també l’enllaç al vídeo que hem elaborat i que us dóna les instruccions més bàsiques per començar dilluns, els tutors faran l’acollida de l’alumnat a les 8 h i els explicaran tota la nostra planificació.

Estem preparats i esperem amb molta il·lusió retrobar als vostres fills i filles el dilluns!

Entre tots ens en sortirem!