FOTOFILOSOFIA


andrea-donaire-3-768x512

Aquest és el 2n any que l’institut Mestres i Busquets es presenta a la mostra de Fotofilosofia que s’organitza a secundària. Amb aquesta mostra el que es pretén és “ enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels instituts. La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.”

Aquí teniu el blog de la mostra: http://blocs.xtec.cat/filoconvocatoria/

En el nostre institut hem realitzat aquesta activitat amb l’alumnat de 1r de batxillerat. D’entre totes les fotos-pregunta  que s’han presentat,  l’Isa López (de Filosofia ) i el Jordi Jové (de Visual i Plàstica) n’escolliran un 10 % valorant la pregunta punyent, el valor artístic de la fotografia i la força de la seva interrelació. Amb aquestes produccions es farà una votació on els alumnes de 2n de batxillerat seleccionaran les premiades.

foto1a-768x576

Luis GÓMEZ. ¿Qué ves tú en mi mundo?

Aquí us deixem el link del blog perquè feu un cop d’ull a tot el que els i les alumnes han presentat. Esperem que ho gaudiu!!

http://blocs.xtec.cat/fotofilomestres/