ESO: Portes Obertes Virtuals


Com que no és possible dur a terme les portes obertes que cada any oferim a les famílies, hem habilitat un espai dintre de la pàgina web on poder-vos oferir unes portes obertes virtuals. PORTES OBERTES VIRTUALSl

 

Trobareu un espai on podeu veure cinc càpsules informatives visuals de diferents aspectes del nostre projecte: l’acollida a l’alumnat nou, l’atenció acadèmica, l’acompanyament tutorial, l’orientació,  i altres aspectes que per nosaltres són fonamentals com la participació de l’alumnat en la vida del centre. 

 

L’altra via per conèixer-nos és passejar-vos per la nostra pàgina web, us convidem a consultar els espais que ens semblen més interessants per entrar encara que sigui virtualment dintre de la nostra vida i de la nostra manera de fer. 

 

Si aneu a l’apartat dels projectes i programes veureu els més importants que ara tenim entre mans i que abasten aspectes més acadèmics, de participació, de col·laboració amb entitats, etc. Si entreu dintre de cada enllaç hi trobareu més informació.  

 

Si entreu dintre de la pestanya d’àlbum de fotos, veureu imatges organitzades per cursos. El centre organitza moltes activitats, sortides didàctiques, tutorials i lúdiques, pensem que per aprendre i madurar cal participar, en aquestes imatges podreu veure-ho. 

Podeu visionar diferents vídeos que han elaborat els nostres alumnes.

 

Altres espais d’interès:

Projecte lingüístic

Pla lector del centre 

 

Moltes gràcies i esperem que aquesta informació sigui del vostre interès, tenim els canals oberts per qualsevol dubte o aclariment que necessiteu sobre el projecte educatiu de centre ens podeu enviar un correu a: a8053364@xtec.cat