ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR


Renovació de la meitat dels representants

eleccions-consells-escolars

Benvolgudes famílies i alumnat

Ja s’atansa l’època de renovació de la meitat dels representats dels sectors alumnat i  pares/mares/tutors legals al Consell escolar de Centre.

Com bé sabeu el consell escolar és l’orgue on tots els sectors de la comunitat educativa s’hi troben representats. En aquest consell es decideixen, es consulten i s’aproven documents de vital importància per la vida del centre. És per aquesta raó que us animo a participar amb el vostre vot i, perquè no, amb les vostres candidatures a fer del nostre centre i del seu Consell escolar un veritable exemple de participació.

El sector mares/pares/tutors legals exercirà el seu dret de vot, si ho considera oportú, el dia 24 de novembre d’enguany de les 17:00 a les 20:00 al rebedor de l’institut.

El sector alumnat ho farà el dijous 27 de novembre a les seves classes de tutoria.

El sector de pares/mares/tutors legals ha de renovar un (1) representant i el sector alumnat ha de renovar un (1) representant.

El dia de la votació es podrà votar, com a màxim, a un (1) candidat. Si no hi hagués candidats qualsevol membre del sector seria candidat o candidata.

Recordeu que podeu revisar el cens al taulell que trobareu al costat del despatx d’administració i presentar al·legacions o reclamacions.

Els fulls de presentació de candidatura els podeu trobar a direcció o a administració. Si us cal qualsevol espai per difondre la vostra candidatura, passeu-vos per direcció a demanar-lo.

Si teniu qualsevol dubte sobre aspectes concrets o sobre el desenvolupament del procés no dubteu en preguntar.

Atentament

Rafel Honrubia Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *