DIES DE CONFINAMENT


índice

Els nostres alumnes han estat molt creatius aquests dies de confinament, Bruno Rodríguez, alumne de primer de batxillerat artístic, ens presenta les seves creacions i ens explica la seva experiència:

“El primer video que vaig fer un dels primers dia de la quarentena que plovia molt, i volia mostrar un mica aquella nostàlgia que per a mi significa i em fa sentir la pluja i més en aquest dies de confinament:

 

dies de pluja a viladecans from Bruno Rodríguez on Vimeo.

I aquest es el segon video que he fet amb clips que vaig grabar fora de la cuarentena. D’aquesta manera revisc el que vaig viure pero recordant que el que visc ara al present també és important per a poder recordarlo en un futur i ser conscients del que no valoràvem pensant que sempre hi seria. sens dubte d’aquest periode estic aprenent a gestionar i valorar-ho tot molt més que abans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *