Bon ús de les xarxes socials


Volem compartir els diferents projectes que volem impulsar, en col·laboració amb altres institucions, amb l’objectiu de difondre les bones pràctiques en l’ús del mòbil i acompanyar-vos en l’educació dels vostres fills a l’hora d’afrontar els reptes de les noves tecnologies.

Des del centre estem impulsant nous projectes per tal d’anar plegats, família i escola, en la tasca de crear hàbits saludables en l’ús d’internet i les xarxes socials.internet_segura_de_tu_a_tu

Avui mateix, hem iniciat el projecte “Internet Segura. De tu a tu” que fem conjuntament amb els Mossos d’Esquadra de Viladecans amb 6 alumnes de 3r d’ESO. Aquest grup d’alumnes de 3r d’ESO s’ha presentat de forma voluntària i serà format perquè assessorin a alumnes de 1r d’ESO a fer un bon ús de les xarxes socials i d’internet, alhora que faran de mediadors. Seran els referents i els assessors per a tots els alumnes del centre durant el curs escolar. Animen aquests alumnes de 3r i els donem les gràcies per presentar-se voluntaris i aventurar-se en aquesta nova experiència!

 

Així mateix, hem habilitat un espai a la pàgina web del centre amb l’objectiu de crear un banc de recursos amb enllaços de gran utilitat sobre el bon ús de les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *