AULA BIOTIC


LogoUPC

Imatge aeriaLa Universitat d’Estiu de Ciència i Tecnologia de Castelldefels ha preparat per a aquest estiu l’AULA BIOTIC, adreçada a professorat de secundària i enguany com a novetat l’UP4 CAMP adreçat a estudiants de 4rt d’ESO i 1r de Batxillerat.
Busquen estudiants apassionats per la ciència i la tecnologia que vulguin fer una estada d’immersió en l’entorn universitari, per això aquest estiu posen en marxa la primera edició de l’UP4 CAMP.

Què és UP4-CAMP?

El projecte UP4-CAMP es presenta com una estada d’estiu UPC al Campus del Baix Llobregat de la UPC a Castelldefels. És una estada innovadora, on la motivació per aprendre passant-ho bé serà l’eix sobre el que girarà una convivència plena de sorpreses interessants, relacionades amb els àmbits de coneixement que s’imparteixen a l’ESAB i a l‘EETAC, les Escoles situades al Campus.

L’UP4 CAMP es farà de l’11 al 16 de juliol al Campus del Baix Llobregat  i els estudiants s’allotjaran a la Residència Universitària Pius Font i Quer.

La inscripció a l’UP4 CAMP estarà oberta fins al 20 de maig de 2016, mitjançant el  següent formulari, els candidats hi hauran d’adjuntar a més:
-Una carta (màxim 300 paraules) explicant quines són les teves motivacions per formar part del projecte
-Una carta de suport/recomanació del teu tutor/a o del professorat de ciència i tecnologia del centre on estudiïs
La confirmació de l’acceptació de les sol·licituds rebudes es farà abans del 25 de maig de 2016

L’activitat té un preu de 545 € i inclou totes les activitats proposades a banda de la pensió completa (allotjament a la residència RESA, esmorzar, segon esmorzar mig matí, dinar, berenar i sopar)

Per a més informació podeu consultar la pàgina:

UP4 CAMP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *