Activitat acadèmica durant el període de tancament del centre


Benvolguts pares i mares,

Ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos com gestionarem l’estratègia que hem preparat amb l’objectiu que l’alumnat pugui continuar treballant alguns conceptes i competències de les matèries que estan cursant, durant el temps que l’institut resti tancat.  L’objectiu és que puguin seguir treballant des de casa en la mesura del possible per no perdre el ritme de treball.

En els cas de l’ESO, els tutors/es us trametran un document on es recullen les activitats que no necessiten que utilitzeu mitjans digitals i, per tant, poden ser realitzades a casa amb el suport del llibre o de material en paper.

Els docents del centre també poden posar a disposició de l’alumnat tasques o activitats educatives utilitzant el canal que tenim a l’abast: Clickedu.

Seguint les indicacions del departament d’Educació aquestes activitats no seran avaluables però insistim en la importància de realitzar-les i que l’aturada afecti el mínim possible el ritme acadèmic i poder recuperar-lo en les millors condicions possibles quan es reprenguin les classes.

Alguns professors ja s’han posat en contacte amb els alumnes però els tutors us enviaren el document amb totes les tasques, amb l’objectiu que també, en família, es pugui regular i planificar de la millor manera possible. Cada família valorarà les seves circumstàncies a l’hora de modular la nostra proposta.

En el cas de batxillerat les tasques i les activitats es faran a través del clickedu i en el marc de la comunicació entre professorat i alumnat, amb l’objectiu de mantenir l’activitat acadèmica de la millor manera possible donades les circumstàncies.

A la pàgina web també anirem informant i penjant recursos que siguin interessants per fer a casa.

Les famílies que no hagin rebut correus del centre en els darrers dies, tant per si no van facilitar un email en un primer moment,  o perquè les dades estiguin enregistrades de manera incorrecta en les nostres bases, trobareu que hem habilitat un correu on facilitar-nos el vostre nom, classe, nom de l’alumne i un email pe poder enviar les tasques o  comunicar-nos durant quests dies (només si no es reben comunicacions, no s’atendran canvis ni actualitzacions).  comunicaciomestres2020@gmail.com

Per tal d’agilitzar aquesta gestió de les adreces de comunicació, aquest correu tindrà únicament aquesta funció;  per a les altres comunicacions teniu la via del clickedu

Us mantindrem informats de qualsevol nova instrucció i a l’evolució de la situació mitjançant la pàgina web de l’Institut: www.institutmestres.com

De totes les coses se n’aprèn i fins i tot d’aquesta situació també en pot quedar un aprenentatge que ens podrà servir de cara al futur i que està relacionat amb la capacitat d’organització, de treball, de constància i d’autonomia dels nois i noies. Ens teniu al vostre costat com a educadors i com a professionals de l’educació.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració ,

L’EQUIP DIRECTIU

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *