PREMI PARTICIPA A L’ESCOLA


premi-participa-escola-2017.jpg_1637373458-1

premi-participa-escola-2017.jpg_1637373458-1

El nostre institut ha estat guardonat novament amb un premi, en aquest cas el “Premi Participa a l’Escola”,  el

qual reconeix tota la tasca que, des de fa quatre cursos, s’inclou en el projecte Acció Cultural +3. Un projecte on participa tota la comunitat educativa;  per això, i  encara més, és un reconeixement que premia la tasca dels alumnes, professors i AMPA, així com la col·laboració amb totes les entitats del municipi i l’Ajuntament de Viladecans els quals participen també en la fira cultural de  Sant Jordi.

El Premi Participa a l’Escola, convocat per la Secretaria de Transparència i Govern Obert, té per objectiu  premiar les experiències de participació o de foment dels valors democràtics a l’escola, dutes a terme durant el curs acadèmic corresponent a l’any de la convocatòria. Aquest premi vol reconèixer i encoratjar les escoles que, més enllà de la seva tasca educativa i formativa, treballen per fomentar els valors de la democràcia entre els més joves, per enfortir el present i el futur del nostre país a través d’una ciutadania activa i compromesa. Està adreçat als centres de primària o secundària ubicats en territori català.

Felicitats a tota la comunitat educativa del Mestres!. Seguim treballant i preparant la diada de Sant Jordi 2018, us hi esperem a tots i a totes!!

En aquest enllaç trobareu més fotografies de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *